6 fælles fejl at undgå, når du spiser Sushi

6 fælles fejl at undgå, når du spiser Sushi

Når du spiser sushi, gør du det så som en pro? Så skal du kende de ting, som kendiserne aldrig vil gøre, når de spiser sushi. Jeg ved, at mange af os er skyldige i et par ting nedenfor, så lad os tage et kig og løfte om ikke at begå disse fejl igen:

# 1. Tilsæt ekstra wasabi til din Sushi

Kokken tilføjer allerede den rigtige mængde wasabi til din sushi, før han/hun serverer det til dig. Nogle mennesker insisterer på at tilføje mere wasabi til sushi på deres plade. Tro mig, det kan helt forkæle smagen. Selv den mindste mængde ekstra wasabi kan gøre din sushi for krydret til at nyde! Så smag ét stykke først og derefter afgøre, om du skal tilføje mere wasabi eller ej.

# 2. Dipping ris i sojasovs når du spiser Sushi

Oh! Hvad er der galt med folk? Jeg ser det her igen og igen. Folk forsøger at dyppe sushi ris inde i sojasovs og tabe lækker ris i en pulje sauce! Gør dig selv en tjeneste og dip kun fiskedelen, aldrig risen. Din kok har sandsynligvis drizzled nogle sojasauce det alligevel så tilføje flere sauce vil kun gøre ris absorbere mere sauce, og gøre alt mere saltet.

# 3. Forladelse af spisepinde som stikker ud af risskålen

Hvis du spiser på en japansk restaurant, betaler du kulturen og undgår at skade traditionelle følelser. Forladelse af spisepinde, der stikker ud af risskålen, er respektløst, da det ligner den måde, hvorpå røgelsespinde opbevares i begravelser.

# 4. Spise ruller før sashimi og sushi

Når du er i en sushi restaurant, følg denne regel – bestil altid sushi og sashimi før rullerne. Sashimi skal være forretter, der kommer først og bør være lille i størrelse.

# 5. Spiser sushi som et stykke burger

Du spiser sushi, ikke en burger, så undgå at smøre det op med ti forskellige ingredienser. Kæmpe store sushi ruller eksisterer ikke i Japan, og dette er en komplet ikke-traditionel tage på delikatessen. Sushi er beregnet til at ære smagen af ​​hver ingrediens, så mindre er bedre.

# 6. Brun ris i sushi

Jeg ved, at fitnessfreaken sværger ved brun ris og vil undgå alt, hvad der har kulhydrater i det. Men kom nu, spiser du sushi for at nyde en traditionel delikatesse? Uden den klæbrige hvide ris vil sushi bare ikke smage det samme. Brun ris har en chewier føler for det mens sushi ris skal smelte i din mund! Hvis du er interesseret i hvordan man laver sushi ris mere klæbrig.

De endelige ord om når du spiser Sushi

spiser Sushi maki og nigiri

Hvis du elsker sushi, skal du sætte pris på traditionen og den rigtige måde, hvorpå det er meningen at blive spist. Jeg tror personligt, at du skal holde dig til den traditionelle japanske stil for at nyde en perfekt sushioplevelse.

Mens små ændringer i opskriften passer til din personlige stil, når du forbereder sushi derhjemme, kan det være fint, sørg for at du krydser risen godt, brug fisk, og hold ingredienser til 2 eller højst 3 for at undgå at overvinde smagen.

At kende din sushibrønd vil ikke kun hjælpe dig med at blive en god kok hjemme, men også give dig mulighed for at få mest muligt ud af din madoplevelse på en sushi-restaurant. Så er du klar til en lækker bid?