Historien Bag

HISTORIEN BAG

Lær den fascinerende som du aldrig vidste om den Japanske køkken.
At eksperimentere med forskellige sushi toppings er altid sjovt. At prøve forskellige stilarter fra nye og interessante kulturer er en af ​​livets store oplevelser, uanset …
Efterhånden som verden bliver mere åben for interaktiv kulturudveksling og større byer mere kosmopolitisk, alt hvad vi kan gøre er at fejre mangfoldigheden og tage …
Mens der er modstridende rapporter om, hvem der skabte og oprindelsen af California rullen, en favorit sushirulle i dag, mener mange mennesker, at opfinderen er Japan's Hidekazu Tojo, der flyttede til Vancouver i 1970'erne. Fortsæt med at læse for at lære mere om denne kok og hans påstande om berømmelse.
Den oprindelige plante - Wasabia Japonica - har rødder i det gamle Japan, da den først blev fundet ved floderne. Der er ikke meget ændret siden da - det er også de steder, hvor Wasabi-planten vokser i dag, og holder liv i en af ​​de ældste kulinariske traditioner i Japan. Det findes hovedsageligt i Shizuoka og Nagano samt i Azumino-sletterne.
Japansk Te, dets dyrkning og forbrug er afgørende for Japan og dets kultur. Sådanne elegante gamle ritualer som den japanske te ceremoni og unikke moderne kreationer som grøn te is har skabt indtryk af, at Japan og te er næsten synonymt.
Japans spisemuligheder spænder fra bekvemme og billige salgsautomater, til elegante og meget dyre Kaiseki banketter, med alt i mellem.
Ønsker du at reducere din risiko for type II diabetes, hjerte sygdomme, og tabe vægt på den nemme måde? Det kan lade sig gøre, alt imens du nyder masser af lækker mad.
Hvad kommer først i tankerne for dig, når du tænker på japansk mad? I de fleste tilfælde er det netop sushi! Med popularitet kommer der …
Næsten alle, der bor i en moderne by, er bekendt med det japanske køkken, som sammen med italienske, kinesiske og amerikanske retter er en almindelig del af en international kost.
I en verden af oksekød, er der top højreb bøffer fra Omaha, bifteck i Frankrig og Lomo fra Argentina. Men Kobe-kød står alene, med et ry for høj kvalitet og en dyb mystik omkring sin avl og hævning.