Insider Tips Til At Lave Perfekte Maki Sushi

Insider Tips til at lave perfekte Maki Sushi

Selv når du laver ‘perfekte maki sushi ruller’, skal du gøre det til et punkt at dække bambusmåtten med plastikfilm for at forhindre risen at stikke på måtten ved uheld. Dette vil spare dig tid og kræfter for at vaske måtten ofte.

• Hold en skål vand og eddike blanding ved siden af ​​dig. Bland en del eddike med en lige del vand for at lave en rengøringsopløsningen til dine hænder. Dip fingrene og din kniv i denne løsning for at sikre, at risen ikke holder sig fast mens du laver eller skære sushien.

• Husk altid at holde den skinnende side af nori nede for at få en god glasur på ydersiden. Vælg altid et kvalitetsmærke nori-mærke, der vil forblive sprødt i lang tid.

• Når du laver perfekte maki sushi, skal du sørge for at alle fyld og andre ingredienser er tilberedt og klar til brug på bordet, inden du begynder at rulle.

• Forbered sushi ris mindst 30 minutter, før du har tænkt dig at spise perfekte maki sushi. For varm ris vil få nori til at blive for blødt, mens for koldt kan få norien svært ved at holde fyldningerne sammen. Det bør ideelt set være ved stuetemperatur.

Tips-Til-Perfekte-Maki-Sushi

• Når du er færdig med at rulle, kan du skære enderne for at sikre, at du har rene og flotte sushi stykker på pladen.

Almindelige fejl at undgå, når du forbereder perfekte Maki Sushi derhjemme

• For mange ingredienser i maki kan gøre det vanskeligt at rulle og fadet kan falde fra hinanden. Brug fyldstoffer, der supplerer hinanden.

• Overdrive med saucerne kan dræbe effekten, da rullen bliver for våd til at nyde. Du kan dyppe stykkerne i sauce senere lige før du indtager det.

• Brug af for meget sushi ris på rullen (medmindre du laver en futomaki) kan gøre det svært at rulle og overstyre smagen.

Læs også: Maki og Nigiri, begge er sushi men hvad er forskellen?