• Forside
  • Om os
  • Online Bestilling
    • Helsingør
    • Humlebæk
    • Søborg
  • Book Bord
  • Kontakt os
Maki Sushi Blog

Japanske Retter, Opskrifter, Livsstil og meget mere

  • Blog Forside
  • Sushi
  • Rejser & Kultur
  • Madlavning & Opskrifter
  • Sundhed & Livsstil
  • Japanske Retter
  • Blog Forside
  • Sushi
  • Rejser & Kultur
  • Madlavning & Opskrifter
  • Sundhed & Livsstil
  • Japanske Retter

MENU

  • Forside
  • Om os
  • Online Bestilling
    • Helsingør
    • Humlebæk
    • Søborg
  • Book Bord
  • Kontakt os

En asparges-inspireret sund maki sushi

Efter grønne salater er en sund maki sushi min næststørste foråret madlavning. Jeg er ikke i stand til at forberede perfekt formede og lige ruller, men smagen er der.

Se mere
12. maj 2019

Den Japanske Mayonnaise og vestens, er der forskel mellem dem?

Mayonnaise, der ofte omtales som "Mayo", har længe holdt sit højborg på køleskabets hylder i de fleste danske husstande. Når det kommer tid til at forberede det næste måltid, har…

Se mere
15. august 2019

5 typer Japansk nudler: Udon, Ramen, Soba, Yakisoba og Somen

Selv om risbaseret sushi er blevet en international stapelføde, vil du i Japan ikke have for mange måltider uden at støde på et af landets andre kulinariske grunde: nudler.

Se mere
20. februar 2019

5 ting du finder i Dansk sushi, som ikke findes i Japan

I Japan er både sushichef og kunder specielle om sushi-etiketterne, de følger. Dansk sushi er dog mest liberale i denne henseende. For eksempel tilføjer ekstra wasabi eller sojasovs mod sushi…

Se mere
8. februar 2019

12 grunde Danmark elsker alt Japansk, især det Japanske Køkken!

Efterhånden som verden bliver mere åben for interaktiv kulturudveksling og større byer mere kosmopolitisk, alt hvad vi kan gøre er at fejre mangfoldigheden og tage alle de fordele af alle…

Se mere
17. juni 2020

Den traditionelle måde at spise Sushi på

Sushi er bestemt populært og en favorit for mange mennesker over hele verden. Men de fleste vesterlændinge gør sushi til en stor bjørnetjeneste ved ikke at følge den korrekte protokol,…

Se mere
9. april 2019

Begynder guide til Kaiseki

Kaiseki, Japans multi-retters haute cuisine, er blevet raffineret i løbet af de sidste 400 år, siden det blev introduceret som et måltid serveret under den berømte japanske te ceremoni.

Se mere
20. juni 2019

4 forskellige typer af maki sushi du kan prøve hjemme

Nogle begyndere tror at alle maki sushi er ens. Men der er flere forskellige typer derude. Interessant nok er de forskellige typer af maki sushi baseret på nogle få variabler…

Se mere
9. marts 2019
Link 1
Guides
Link 2
Nye Trends
Link 3
Top Lister
Link 4
Historien Bag
  • Hjemmelavet Sushi Nigiri Og Ruller

    Topværktøjer og ingredienser, du har brug for, for at lave hjemmelavet Sushi

    24. oktober 2021 /

    Så… du har endelig prøvet sushi, og du blev forelsket i Japans unikke smag. Nu vil du prøve at lave dit eget hjemmelavet sushi, og hakke de tynde lag med kød med dit personlige twist? Nå, mange har prøvet… og de fleste har fejlet. Men vi er her for at give dig nogle tip til redskaber, der kan bringe dig tættere på sejr.

    Læs mere

    Du kunne måske også lide

    Grundlæggende Japanske Mad Typer

    Grundlæggende Japanske Mad Typer

    4. august 2019
    Traditionel Japansk Mad

    Udforsk traditionel japansk mad

    24. oktober 2019
    Japansk-Obon-Festival-Maki-Sushi

    Top fødevarer fra den Japanske Obon Festival

    22. august 2019
  • Sashimi

    Hvad er Sashimi?

    14. august 2021 /

    Sashimi er et vigtigt element i det japanske køkken, hvor det ofte serveres i begyndelsen af et måltid som en appetitvækker. Det sammenlignes ofte med sushi, en anden populær japansk ret, selvom de to faktisk er forskellige. Sashimi er rå fisk skåret meget tyndt og serveret med en række sauce

    Læs mere

    Du kunne måske også lide

    Yakisoba-Nudler

    Hvad er Yakisoba-nudler og hvordan er de forberedt?

    3. februar 2019
    Myter Omkring Sushi

    7 store myter omkring Sushi og den japanske ret

    20. december 2019
    Japansk-Ramen

    Forskellige typer af Japansk Ramen, som du kan prøve

    5. april 2019
  • Grøn Wasabi Tobiko Maki Sushi

    Tobiko og Masago – Forskellige typer rogn til sushi

    16. maj 2021 /

    Der er en række forskellige rogntyper, der ofte bruges i det japanske køkken, de inkluderede: masago, tobiko, ikura, uni, kazunoko, mentaiko og ebiko. Blandt dem er tobiko og masago de mest anvendte og forveksles med ofte.

    Læs mere

    Du kunne måske også lide

    Hvordan-Spiser-Man-Sushi

    Hvordan spiser man Sushi på den rigtige måde?

    23. maj 2019
    Kød Vs Vegansk Sushi

    Fisk, skaldyr, kød vs vegansk sushi i Danmark

    7. september 2020
    Kaburimaki Sushi Med Sort Baggrund

    Hvad er Kaburimaki Sushi?

    15. februar 2021
  • Er Sushi Sundt

    Er Sushi Sundt?

    13. april 2021 /

    Sushi er en lækker delikatesse med utallige sundhedsmæssige fordele. Det beskytter hjertet, opretholder hormonbalance, øger stofskiftet og forbedrer cirkulationen i hele kroppen.

    Læs mere

    Du kunne måske også lide

    Fakta-Om-Sushi

    Hvorfor er Sushi så populær? (Fakta om sushi du ikke vidste)

    27. marts 2019
    Japansk-Nudler-Raman

    5 typer Japansk nudler: Udon, Ramen, Soba, Yakisoba og Somen

    20. februar 2019
    Japanske-Bordmanerer

    10 japanske bordmanerer du skal vide

    12. juni 2019
  • Kaburimaki Sushi Med Sort Baggrund

    Hvad er Kaburimaki Sushi?

    15. februar 2021 /

    Kaburimaki er ganske enkelt en uramaki rulle (inside-out sushi rulle) som består af nori tang, sushi ris og forskellige ingedienser. Efter at sushi risen og ingredienserne er rullet tæt med hjælpe af et ark tang, skæres det derefter i 8 skiver.

    Læs mere

    Du kunne måske også lide

    Stegt Soba Nudel Ret

    Soba Stegte Nudel Ret med edamame og bok choy

    2. februar 2020
    Håndrulle-Sushi-Ruller

    Historien bag Temaki, også kendt som håndrulle Sushi

    22. april 2019
    Vegetarisk Japansk Mad

    Vegetarisk Japansk Mad

    22. november 2019
  • Ebi Tempura Og Andre Retter

    Ebi Tempura – Hvordan man laver dem crispy

    14. januar 2021 /

    Ebi Tempura er en japansk sushi ret, traditionelt lavet med dybstegte grøntsager og skaldyr. De ingredienser der ofte ses i Danmark er dog rejer, kylling, and, laks og diverse grøntsager som asparges.

    Læs mere

    Du kunne måske også lide

    Tsukemen-Nudler

    Mød den kølige fætter af Ramen: Tsukemen Nudler

    25. april 2019
    Tarako Onigiri Torskerogn

    Tarako, Mentaiko, og Karashi Mentaiko: Torskerogn i det Japansk Køkken

    9. august 2019
    Kød Vs Vegansk Sushi

    Fisk, skaldyr, kød vs vegansk sushi i Danmark

    7. september 2020
  • Japansk Drikke Sake Og Risvin

    8 gode og bedste tips når du drikker Sake

    24. november 2020 /

    Sake er en japansk risvin, der fremstilles under en brygningsproces ved fermentering af ris, hvor stivelse omdannes til sukker og derefter til alkohol. Alkoholindholdet svinger generelt fra 14% til 16%, med undtagelse af "genshu"-variationen, som har et højere alkoholindhold på 18% til 20%.

    Læs mere

    Du kunne måske også lide

    Japanske Sushi Bars Vs Danske Sushi Restauranter

    Japanske Sushi Bars vs Danske Sushi restauranter

    25. januar 2019
    Tsukemen-Nudler

    Mød den kølige fætter af Ramen: Tsukemen Nudler

    25. april 2019
    Hvad Er Maki Sushi

    Hvad er Maki sushi?

    3. oktober 2019
  • Sushi Ekspert

    Bliv sushi ekspert på 20 minutter

    27. oktober 2020 /

    For små 15 år siden var der meget få af Danmarks madelskende befolkning, der ville tænke på at gå ud på en japansk type restaurant, hvilket Danmark nu er fyldt med. Dette skyldes, at der kun var nogle få japanske restauranter, man kunne gå til, plus det faktum, at sushi og andre japanske fødevarer stadig var temmelig nye i regionen, og det samme var navnene på de retter og udtryk, der bliver brugt som en sushi ekspert ville beskrive dem. Efterhånden som sushi og japansk mad generelt blev mere og mere populær blandt spisestederne, begyndte sushi-trenden at udvikle sig og skabe fart. Danmarks gæstfrihed sektor begyndte at imødekomme dette nye…

    Læs mere

    Du kunne måske også lide

    Japanske Ingredienser Og Sushi Ordiste

    Nybegynders japanske ingredienser og sushi ordliste

    28. september 2019
    Tarako Onigiri Torskerogn

    Tarako, Mentaiko, og Karashi Mentaiko: Torskerogn i det Japansk Køkken

    9. august 2019
    Japanske Sushi Bars Vs Danske Sushi Restauranter

    Japanske Sushi Bars vs Danske Sushi restauranter

    25. januar 2019
  • Kød Vs Vegansk Sushi

    Fisk, skaldyr, kød vs vegansk sushi i Danmark

    7. september 2020 /

    Når de fleste mennesker hører ordet ‘Sushi’, vil de uden tvivl forestille sig den klassiske japanske fiske-ret. Dette ville ikke være en fejl, da Sushi begyndte livet som en hurtig, men alligevel proteinfyldt snack serveret af gadesælgere i Edo Japan. Den originale ret er lavet med frisk fisk eller skaldyr, serveres oven på eddike ris. Men tiderne har ændret sig. I denne artikel vil vi se på de forskellige fyld som fisk, kød vs vegansk sushi. Den nye sushi har taget den forenklede originale idé fra hinanden og sat den sammen igen på en lang række måder. Sushi’s popularitet er steget hurtigt i årene, siden den først kom over fra…

    Læs mere

    Du kunne måske også lide

    Grundlæggende Japanske Mad Typer

    Grundlæggende Japanske Mad Typer

    4. august 2019
    En Typisk Japansk Måltid

    Hvad er der i en typisk japansk måltid?

    29. juni 2019
    Japansk Trøstemad

    Japansk trøstemad – 5 japanske madretter, når du ikke føler dig så godt

    5. januar 2019
  • Sushi-Toppings

    Alt om Sushi toppings: Det populære og det usædvanlige

    17. august 2020 /

    At eksperimentere med forskellige sushi toppings er altid sjovt. At prøve forskellige stilarter fra nye og interessante kulturer er en af ​​livets store oplevelser, uanset om du laver mad til dig selv eller spiser sammen med venner. Opdag nye ting, du får glæde af, bør være på din must-liste dette 2020. En af de mest interessante typer madret, der blev populær i slutningen af ​​det 20. / begyndelsen af ​​det 21. århundrede er sushi. En japansk ret, der ofte fremstilles med rå fisk, der er så meget mere, at en masse foodies ikke er klar over. Det er en ret, der er historisk, fleksibel og … ofte usædvanlig med nye…

    Læs mere

    Du kunne måske også lide

    Temaki-Sushi-Rulle

    Hvad er forskellen mellem Temaki Sushi og andre maki?

    21. marts 2019
    Insider Tips Til At Lave Perfekte Maki Sushi

    Insider Tips til at lave perfekte Maki Sushi

    12. januar 2019
    Hvordan Laver Man Sushi

    Hvordan laver man sushi ruller uden at de falder fra hinanden?

    9. januar 2020
123

Seneste Indlæg

  • Hjemmelavet Sushi Nigiri Og RullerTopværktøjer og ingredienser, du har brug for, for at lave hjemmelavet Sushi
    24. oktober 2021
  • SashimiHvad er Sashimi?
    14. august 2021
  • Grøn Wasabi Tobiko Maki SushiTobiko og Masago – Forskellige typer rogn til sushi
    16. maj 2021

Mest Populære

  • forskellige typer sushi Typer af Sushi – Kend de forskellige typer Sushi posted on juni 26, 2019
  • Myter omkring sushi 7 store myter omkring Sushi og den japanske ret posted on december 20, 2019
  • forskellige-typer-sushi-ruller Hvad er de forskellige typer Sushi Ruller? posted on maj 2, 2019

makisushiofficial

· Sushi
· Madlavning
· Asiatiske Retter
· Restaurant / Takeaway
· Online Bestilling

Maki Sushi
Hvad er Sashimi?⠀ ⠀ Sashimi er et vigtigt elem Hvad er Sashimi?⠀
⠀
Sashimi er et vigtigt element i det japanske køkken, hvor det ofte serveres i begyndelsen af et måltid som en appetitvækker. Det sammenlignes ofte med sushi, en anden populær japansk...⠀
⠀
Læs mere: https://bit.ly/3iMbJC1⠀
⠀
#japanskeretter #sushi #wok #food #healthyfood #asianfood #wokfood #fresh #wokbox #foodporn #instafood #freshlycook #wokyourway #makisushi #gurgaon #snacks #yakiniku #dlffood #yakisoba #sushilover #dinner #japanesefood #sushitime #foodgasm #helsingør #foodphotography #foodstagram #delicious #humlebæk
Maki Sushi Helsingør tilbyder gratis levering, fr Maki Sushi Helsingør tilbyder gratis levering, fra mandag d. 19 juli t.o.m torsdag d. 12. august 2021.

Tilbuddet bliver automatisk anvendt når du vælger levering. (Kun Helsingør afdeling)
Tobiko og Masago – Forskellige typer rogn til su Tobiko og Masago – Forskellige typer rogn til sushi⠀
⠀
Der er en række forskellige rogntyper, der ofte bruges i det japanske køkken, de inkluderede: masago, tobiko, ikura, uni, kazunoko, mentaiko og ebiko. Blandt dem er tobiko og masago de...⠀
⠀
Læs mere: https://bit.ly/3eT62Am⠀
⠀
#japanskeretter #sushi #wok #food #healthyfood #asianfood #wokfood #fresh #wokbox #foodporn #instafood #freshlycook #wokyourway #makisushi #gurgaon #snacks #yakiniku #dlffood #yakisoba #sushilover #dinner #japanesefood #sushitime #foodgasm #helsingør #foodphotography #foodstagram #delicious #humlebæk
Er Sushi Sundt?⠀ ⠀ Sushi er en lækker delikat Er Sushi Sundt?⠀
⠀
Sushi er en lækker delikatesse med utallige sundhedsmæssige fordele. Det beskytter hjertet, opretholder hormonbalance, øger stofskiftet og forbedrer cirkulationen i hele kroppen....⠀
⠀
Læs mere: https://bit.ly/3ebNjiS⠀
⠀
#sundhedlivsstil #sushi #wok #food #healthyfood #asianfood #wokfood #fresh #wokbox #foodporn #instafood #freshlycook #wokyourway #makisushi #gurgaon #snacks #yakiniku #dlffood #yakisoba #sushilover #dinner #japanesefood #sushitime #foodgasm #helsingør #foodphotography #foodstagram #delicious #humlebæk
Hvad er Kaburimaki Sushi?⠀ ⠀ Kaburimaki er gan Hvad er Kaburimaki Sushi?⠀
⠀
Kaburimaki er ganske enkelt en uramaki rulle (inside-out sushi rulle) som består af nori tang, sushi ris og forskellige ingedienser. Efter at sushi risen og ingredienserne er rullet tæt med...⠀
⠀
Læs mere: https://bit.ly/3fehDud⠀
⠀
#sushi #japanesefood #food #foodporn #humlebæk #foodie #instafood #japanese #sashimi #sushitime #foodgasm #sushilovers #foodphotography #foodstagram #helsingør #yummy #salmon #sushibar #tasty #lunch #seafood #asianfood #foodlover #sushiroll #danmark #healthyfood #sushilover #dinner #makisushi
De 5 typer af Sushi, som alle burde vide⠀ ⠀ Su De 5 typer af Sushi, som alle burde vide⠀
⠀
Sushi betragtes ofte som den kendetegnende japanske mad. Selvom det vestlige udseende af sushi-ruller, som Californien rullen eller laks- og avocado-rullen, måske synes at være mest kendt....⠀
⠀
Læs mere: https://bit.ly/3lsm0le⠀
⠀
#sushi #japanesefood #food #foodporn #humlebæk #foodie #instafood #japanese #sashimi #sushitime #foodgasm #sushilovers #foodphotography #foodstagram #helsingør #yummy #salmon #sushibar #tasty #lunch #seafood #asianfood #foodlover #sushiroll #danmark #healthyfood #sushilover #dinner #makisushi
Japanske Sushi Bars vs Danske Sushi restauranter⠀
⠀
I Danmark kan du få takeaway sushi bragt ud fra Danske sushi restauranter, mens i Japan kan du finde sushi barer, hvor du kan spise mad, mens du ser kokken,...⠀
⠀
Læs mere: https://bit.ly/3difqLd⠀
⠀
#sushi #japanesefood #food #foodporn #humlebæk #foodie #instafood #japanese #sashimi #sushitime #foodgasm #sushilovers #foodphotography #foodstagram #helsingør #yummy #salmon #sushibar #tasty #lunch #seafood #asianfood #foodlover #sushiroll #danmark #healthyfood #sushilover #dinner #makisushi
Hvad er Yakisoba-nudler og hvordan er de forberedt Hvad er Yakisoba-nudler og hvordan er de forberedt?⠀
⠀
Hvis du er fan af asiatisk mad, har du sikkert set eller prøvet denne type nudler på dit lokale japanske madsted, men har stadig ingen anelse om, hvad der gør...⠀
⠀
Læs mere: https://bit.ly/36NOKRm⠀
⠀
#japanskeretter #sushi #wok #food #healthyfood #asianfood #wokfood #fresh #wokbox #foodporn #instafood #freshlycook #wokyourway #makisushi #gurgaon #snacks #yakiniku #dlffood #yakisoba #sushilover #dinner #japanesefood #sushitime #foodgasm #helsingør #foodphotography #foodstagram #delicious #humlebæk
Følg med på Instagram
© 2025 Maki Sushi - Udviklet af MyOnline.dk