San-Francisco-Rulle

Hvad er der i en San Francisco Rulle og hvordan laver man det

Hvis du er en hyppig besøgende på sushi barer så har du sikkert set eller endda prøvet en San Francisco rulle (også kendt som Philadelphia Rulle). Du kan fortælle fra navnet, at dette ikke er traditionel japansk sushi, men en vesterniseret skabelse designet til at woo udlændinge.

Uanset hvad der er tilfældet, kan du ikke benægte, at en San Francisco rulle smager himmelsk.

Fremstillet af laks og lækker flødeost smelter en San Francisco rulle i munden og får æderen til at føle sig ekstatisk med udbrud af eksotiske smag. Den perfekte kombination af fisk og grøntsager giver det smag af havene såvel som landets.

Den gode nyhed er, at du ikke behøver at gå til restauranten hver gang for at nyde en San Francisco rulle. Du kan gøre det hjemme ved hjælp af let tilgængelige ingredienser fra enhver asiatisk købmand.

Bring On ‘San Francisco Rulle Opskrift (Traditionel stil)

Hvad du skal bruge:

  • 4 kopper kogte og krydret sushi ris
  • Nori Tang
  • 100 gram laks
  • 1 lille agurk
  • 100 gram cremeost, skåret i matchsticks
  • 1 pakke Philadelphia brand ost
  • Wasabi og syltet ingefær

Instruktioner

  • Du skal starte med at lave sushi ris ved hjælp af kortkornet japansk ris. Når det køler ned, sæson ris med eddike, salt og sukker for at bringe smagene ud.
  • Det næste skridt er at forberede fyldningerne til sushien. Tag en skarp japansk sushi kniv som denne og skær de optøede laksstykker i strimler
  • Skær agurk i en halv, fjern frø hvis noget, og lav 8 lange strimler. Skær også det cremede ost og Philadelphia cremecheese i matchstick-lignende strimler.
  • Saml alle ingredienser og læg bambusmåden på et almindeligt arbejdsområde. Placer nu Nori-arket over måtten, ru siden vendt opad.
  • Tag en kugle med sushi ris og spred det jævnt over Nori arket. Tryk forsigtigt.
  • Arranger flødeoststrimmerne i midten af ​​Nori-arket. Sæt derefter en række laks og en række agurkestrimler ud for den.
  • Løft bambusmåden fra siden tættere på dig og start rulning, og hold fyldningerne sikre inde i rullen. Klem forsigtigt ved hjælp af bambusmåtte for at sikre, at rullen forbliver kompakt.
  • Fugt fingrene og forsegl kanten af ​​rullen ved at væde Nori-arket lidt. Overfør rullen til en serveringsplade.
  • Dæmp nu knivene i en sushi kniv og skær sushi-rullen i to lige halvdele. Tag de to halvdele og skive igen for at få otte stykker af samme størrelse.
  • Server den lækre San Francisco rulle med wasabi, sojasovs og syltet ingefær.

Pro-tip: Du kan også bruge denne opskrift til at lave en indvendig sushi-rulle. Når du spreder risen, drys den med ristede sesamfrø og vend arket på hovedet. Tilføj nu fyldene ligesom du gjorde tidligere.

San Francisco Rulle Opskrift (Inside-Out Style)

San-Francisco-Rulle-Med-Laks-Og-Wasabi

Hvad du skal bruge:

  • Kogt og krydret sushi ris
  • Nori ark
  • Laksfiletetter
  • Cremecheese (Philadelphia eller et andet mærke)
  • Avocado
  • Masago at bruge som toppings
  • Ristet sesamfrø

Instruktioner

  • Kog sushi ris og når det køler af, kryd det med eddike, sukker og salt.
  • Skær laksen i skiver af samme tykkelse. Du kan også købe røget og forskåret laks fra købmanden. Lav nogle tynde strimler, der skal bruges indeni rullen
  • Hold bambusmåtte på bordet og dækk det med en klæbende film. Placer nu halvdelen af ​​Nori-arket på måtten.
  • Tag en mellemkugle af sushi ris og spred den jævnt over Nori-arket
  • Vend Nori-arket for at få Nori-arket på toppen og risen i bunden
  • Tag en skefuld flødeost og spred den over Nori generøst.
  • Arranger strimler af røget laks og placér avocadoskiver ved siden af ​​det.
  • Løft nu bambus fra din side og start rulning for at lave en kompakt rulning. Fjern bambusmåtte og giv rullen en stram kram.
  • Skær rullen i 6-8 stykker med plastikpakningen over stykkerne. Sæt nu sushi stykkerne med de tyndt skiveskåret laks, og du kan også lægge et tyndt stykke avocado.
  • Sørg for, at fisken krammer sushi helt for at vise sig smukt. Drys lidt fløde over sushi-stykkerne og garnér med masago og ristede sesamfrø på toppen.