Fantastisk Japansk mad at prøve (som ikke er Sushi)
Japansk mad er meget mere end sushi, selv om det er det, den gennemsnitlige diner forventer at finde som det fremtrædende ret. Hvis du er vild med Asiatisk mad, så prøv nogle andre lækre og traditionelle Japanske retter.
Japansk mad er meget mere end sushi, selv om det er det, den gennemsnitlige diner forventer at finde som det fremtrædende ret. Hvis du er vild med Asiatisk og japansk mad, så prøv nogle andre lækre og traditionelle Japanske retter.
Karri Ris er en af de mest populære Japansk mad ret
Under Meiji Era (19. og 20. århundrede) bragte indiske handelsfolk karri til Japan. Den krydderi-infused skål hurtigt gjort sig ind i hjerter og bellies af japanske indfødte og i dag er det betragtet som en stapel komfort japansk mad. Mens curry måske er kommet fra den oprindelige indiske opskrift, men det traditionelle japanske køkken serveres meget mere udførligt. På en japansk restaurant kan du forvente, at karri bliver meget sødere end den traditionelle indiske curry, fuld af duft og fyldt med japanske grøntsager, kød eller fisk og skaldyr.
En stærk suppe – Nabe
Nabe er det stærkere valg for miso suppe elskere i Japan. En vintertid favorit til at dele, nabe er kogt i en overdrevent stor krukke, hvor alle ingredienserne – grøntsager, kød og fisk og skaldyr – samler og simmer, indtil de er toasty og nedsænket i hinandens smag. Nudler tilsættes kun som du spiser.
Nagashi somen
Nagashi er det gyldne svar på de dage, du så desperat vil have suppe, men din krop forbyder det på grund af den ekstreme sommervarme. Nagashi somen er kold soba nudler serveret klar til at dyppe i sød og sur sauce og slurp op for at slukke din tørst. Den chilliest del af den kolde soba noodle? Det er skabt ved at bruge en strøm af koldt vand til at haste somen nudler gennem halveret bambus logs.
Nikujyaga
Denne klassiske, trøstende stew er fyldt med protein, oksekødsstrimler, kartofler, fiskebestand, gulerødder, mirin og skyld. Serveret over ris, er det typisk lavet til at dele og kan nydes koldt eller varmt.
Okonomiyaki
Nyd denne herlige skål til enhver tid på dagen, da den kan grilles og tilberedes næsten enhver måde du kan lide, og det er ingredienser er tidløse på måltidsplanen. En ægbasebase er kogt eller tilberedt med kål, grøntsager, proteiner og mel, drizzled i grill sauce, tang, lidt mayo og fisk flager.
Onigiri
Onigiri er risbolde fyldt med delikate ingredienser som syltede blomme, laksæg, fiskflager, laks eller tunfisk salat. Efter en ordentlig fyldning er riskuglerne indpakket i tang, så grillet og crusted med sojasmag og crunchy bits. Du behøver ikke at spise ud for denne delikatesse – du kan få fat i det på farten ligesom sushi!
Takoyaki
Japans mest relished gade mad har helt sikkert tjent sit omdømme. De sfæriske fritters er skarpe til perfektion på ydersiden og oser med godhed på indersiden. Dybt inde er en smule blæksprutter, den mest uforglemmelige behandler at finde inde. Toppe med tang, grill sauce, mayonnaise, scallions og fisk flager, disse fritters er især nydt som en godbid før eller sammen med måltider.
Den lækre Japansk mad ret Yakiniku
Denne lækre grilloplevelse i koreansk-baseret, men udviklet sig til at smigre japanskes smagsløg. Yakiniku er i det mindste grillet kød, men det tjener sin popularitet gennem alsidighed. Diners på mange japanske restauranter serveres det ved et bord med små gitter indbygget i bordet, forestil dig en lille grill i stedet for en stegepande.
Yakitori – Japansk mad når du er på farten
Yakitori er en stapelforretter serveret i japanske gastropubs. Det er en spyd med kød, der er gennemblødt i grillet sauce og grillet til en lys char. Afhængig af middagspræferencer kan yakitori stables med svinekød, oksekød, fisk, kyllingekød eller lammekød.
Her har du det, nogle af de bedste Japansk retter som ikke er Sushi. Hvis du vil nyde den fulde oplevelse, så husk at drikke sake til din Japanske ret.