Historien Bag
8 gode og bedste tips når du drikker Sake
Sake er en japansk risvin, der fremstilles under en brygningsproces ved fermentering af ris, hvor stivelse omdannes til sukker og...
LÆS MEREAlt om Sushi toppings: Det populære og det usædvanlige
At eksperimentere med forskellige sushi toppings er altid sjovt. At prøve forskellige stilarter fra nye og interessante kulturer er en...
LÆS MERE12 grunde Danmark elsker alt Japansk, især det Japanske Køkken!
Efterhånden som verden bliver mere åben for interaktiv kulturudveksling og større byer mere kosmopolitisk, alt hvad vi kan gøre er...
LÆS MERE30 Sjove Japanske madlavnings traditioner og fakta om Sushi
Efterhånden som flere og flere mennesker interesserer sig for japansk mad og at finde de bedste sushirestauranter i Danmark, søger...
LÆS MEREHistorien om oprindelsen af California Rullen
Mens der er modstridende rapporter om, hvem der skabte og oprindelsen af California rullen, en favorit sushirulle i dag, mener...
LÆS MEREWasabi: 11 interessante fakta om denne varme, grønne vidunder
Den oprindelige plante - Wasabia Japonica - har rødder i det gamle Japan, da den først blev fundet ved floderne....
LÆS MEREBegynder guide til Japansk Te
Japansk Te, dets dyrkning og forbrug er afgørende for Japan og dets kultur. Sådanne elegante gamle ritualer som den japanske...
LÆS MEREBag den pub: Et nærmere kig på Japans Izakaya kultur
Japans spisemuligheder spænder fra bekvemme og billige salgsautomater, til elegante og meget dyre Kaiseki banketter, med alt i mellem.
LÆS MERETraditionel asiatisk kost reducerer diabetes risiko og er “næsten umuligt” ikke at tabe vægt på
Ønsker du at reducere din risiko for type II diabetes, hjerte sygdomme, og tabe vægt på den nemme måde? Det...
LÆS MERE7 store myter omkring Sushi og den japanske ret
Hvad kommer først i tankerne for dig, når du tænker på japansk mad? I de fleste tilfælde er det netop...
LÆS MEREDe 8 vigtigste smagspræparater og ingredienser i japanske køkken
Næsten alle, der bor i en moderne by, er bekendt med det japanske køkken, som sammen med italienske, kinesiske og...
LÆS MEREHvad gør Kobe-kød til verdens bedste?
I en verden af oksekød, er der top højreb bøffer fra Omaha, bifteck i Frankrig og Lomo fra Argentina. Men...
LÆS MEREUdforsk traditionel japansk mad
Traditionel japansk mad retter er karakteriseret ved mange muligheder, som nydes på daglig basis samt i særlige lejligheder. Tøv ikke...
LÆS MEREHvad er Maki sushi?
Hvad er maki sushi og hvordan laver man det? Maki betyder "rulle" på japansk, så hvis Maki optræder i navnet,...
LÆS MEREHurtig Japansk Otsumami (Snacks) til øl og alkohol
En hel midtergang på markedet kan være dedikeret strengt til tørrede Otsumami snacks. De fleste Otsumami er saltede, for at...
LÆS MERETop fødevarer fra den Japanske Obon Festival
Den Japanske Obon Festival, også kaldet, Bon, er en festival der fejres årligt i løbet af sommeren i Japan og...
LÆS MEREDen Japanske Mayonnaise og vestens, er der forskel mellem dem?
Mayonnaise, der ofte omtales som "Mayo", har længe holdt sit højborg på køleskabets hylder i de fleste danske husstande. Når...
LÆS MERETarako, Mentaiko, og Karashi Mentaiko: Torskerogn i det Japansk Køkken
En madret, som vi betragter som unikt japansk er tarako, også fejlagtigt omtales som mentaiko. Denne artikel forklarer den subtile...
LÆS MERE