-
Den Japanske Mayonnaise og vestens, er der forskel mellem dem?
Mayonnaise, der ofte omtales som "Mayo", har længe holdt sit højborg på køleskabets hylder i de fleste danske husstande. Når det kommer tid til at forberede det næste måltid, har det ofte været en fælles vane for de fleste af os at åbne køleskabens dør, scanne elementerne linet op på hylderne, mens du overvejer vores muligheder for den næste store måltid skabelse.
-
Tarako, Mentaiko, og Karashi Mentaiko: Torskerogn i det Japansk Køkken
En madret, som vi betragter som unikt japansk er tarako, også fejlagtigt omtales som mentaiko. Denne artikel forklarer den subtile forskel mellem disse to typer af torskerogn og hvordan nogle foretrækker den ene over den anden.
-
Grundlæggende Japanske Mad Typer
Hvis du er en erfaren hjemme kok eller ny til madlavning, japansk mad har mange lækker retter at byde på til at lave derhjemme. Denne liste over Grundlæggende Japanske Mad Typer er et godt udgangspunkt. Det er nyttigt at kende den japanske mad Basics.
-
Alt om Japansk Mirin
Du har sikkert nydt smagen af Japansk Mirin uden selv at vide det. Denne japanske risvin er en vigtig ingrediens i mange populære retter, såsom ramen og teriyaki. I denne artikel vil vi forklare alt om Japansk Mirin og ideer omkring hvad det kan bruges til.
-
En Nybegynder Guide til Japanske Whisky
Påvirket af Skotland, raffineret i Japan. Fra en røg beslægtet med Scotch til super-smooth blandinger, har japanske whisky gjort sit præg på verden af brune ånder. Det kan godt være den ikke har den multi-århundrede historie som de andre, men det har været omkring længere end de fleste indser, og der er nogle imponerende flasker til at udforske.
-
Gode råd til hvordan man spiser Japansk Mad
Når det kommer hvordan man spiser japansk mad, er japanske måltider helt anderledes i forhold til de danske måltider. For det første er det foretrukne valg et par spisepinde i stedet for en gaffel og kniv. Og for det andet er der mange retter, der er unikke for det japanske bord, der skal spises på en bestemt måde.
-
10 typer af kamaboko (japansk fiskekage)
Kamaboko, eller oversat som japansk fiskekage på dansk, er både en traditionel mad og ingrediens, der anvendes i mange forskellige retter og er hvad der bruges til at lave imiteret Krabbe.
-
Hvad er der i en typisk japansk måltid?
Et japansk måltid adskiller sig lidt fra de mange retter, der traditionelt findes i vestlige og europæiske retter. Mens en dansk fire-retters måltid kan omfatte appetitvækker, salat, hovedret og dessert.
-
Typer af Sushi – Kend de forskellige typer Sushi
er er mange forskellige typer sushi, og det er meget mere end ris og fisk-som du sikkert har hørt, "uden ris er det ikke engang sushi".
-
De unikke kvaliteter af japansk whisky
Når den autoritative udgivelse Jim Murrays whisky bibel ved navn "Suntory s Yamazaki single malt sherry cask 2013" den "bedste whisky i verden" i 2015, var det en udtalelse følte rundt om verden af destillere.