-
Hvad gør Kobe-kød til verdens bedste?
I en verden af oksekød, er der top højreb bøffer fra Omaha, bifteck i Frankrig og Lomo fra Argentina. Men Kobe-kød står alene, med et ry for høj kvalitet og en dyb mystik omkring sin avl og hævning.
-
Udforsk traditionel japansk mad
Traditionel japansk mad retter er karakteriseret ved mange muligheder, som nydes på daglig basis samt i særlige lejligheder. Tøv ikke med at dykke lige ind og udforske disse retter, der er stærkt forbundet med kulturen i Japan.
-
Hvordan man laver en California Roll, den perfekte rulle til sushi begyndere
Chancerne er nok ret gode, at en af de første typer af sushi du nogensinde har prøvet var en California roll. Dækket med ris og tang, sødt krabbekød (eller imitations crabsticks) og både avocado og agurk for en pop af grøn farve.
-
7 nemme japanske retter du kan prøve derhjemme
Fra Miso Suppe til en Beef Rice Bowl. Du tror måske, den eneste måde at spise japansk mad er fra en restaurant, men der er et par nemme japanske retter / opskrifter, der er enkle nok til at prøve i dit eget køkken.
-
Hvad er Maki sushi?
Hvad er maki sushi og hvordan laver man det? Maki betyder "rulle" på japansk, så hvis Maki optræder i navnet, så rulles der. I Danmark, når nogen siger Maki, refererer det til sushi ruller, men det korrekte udtryk til at bruge i Japan, er Makizushi.
-
Nybegynders japanske ingredienser og sushi ordliste
Første gang i en sushi restaurant kan være skræmmende. Menuen, selv skrevet på dansk og engelsk, er det hele på et sprog, der er sin helt egen.
-
Japansk Mochi Ris Kage – Hvad er det?
Mochi er en japansk ris kage, der er lavet af dampet hvid ris eller glutinous ris. Det kan også være fremstillet af dampet brune ris. Alene, Mochi er en basisfødevarer i japansk køkken.
-
Hurtig Japansk Otsumami (Snacks) til øl og alkohol
En hel midtergang på markedet kan være dedikeret strengt til tørrede Otsumami snacks. De fleste Otsumami er saltede, for at komplimentere øl og alkohol, samt andre krydrede smagsvarianter er også meget populære.
-
Verdens dyreste Sushi er lavet med spiseligt guld, diamanter og perler
Kokken Angelito Araneta Jr. er ikke din gennemsnitlige sushikok, og han laver bestemt ikke "gennemsnitlig" sushi. Mens sushi normalt kan blive ret dyre, kan sushi-kokken lide at tage det et level op og lave verdens dyreste sushi.
-
Top fødevarer fra den Japanske Obon Festival
Den Japanske Obon Festival, også kaldet, Bon, er en festival der fejres årligt i løbet af sommeren i Japan og også nogle steder i Vesten. Obon festivaler finder sted på buddhistiske templer i månederne juli og august til ære forfædre, der er gået.